Kidolgozzuk a készítendő 360 fokos videót a legapróbb részletekig, majd a legmodernebb eszközökkel rögzítjük a felvételeket. A nyersanyagot effektekkel és jogtiszta zenével látjuk el, hogy még lenyűgőzőbb legyen a végeredmény.

360 VIDEÓ FELVÉTELE

Szolgáltatásaink

Az elkészült videót a különleges specifikációknak megfelelően konvertáljuk, majd feltöltjük a legnagyobb videómegosztó portálra (Youtube) valamint a legnagyobb közösségi oldalra (Facebook)

360 VIDEÓ FELTÖLTÉSE

gallery/facebook_youtube_360_video

Az elkészült és feltöltött 360 videó a legerősebb marketing eszköz, mely manapság az Ön kezében lehet. Használja ki a Youtube és a Facebook hirdetési szolgáltatásait, hogy minél több emberhez jusson el a videója, ráaádásul célközönségén belül! Mindkét esetben valós megjelenítések/megtekintések után kell csak fizetnie!

MARKETING TANÁCSADÁS, BEÁLLÍTÁSOK

 

Képzeljen el egy kamerát, egy olyan kamerát, amit ha egy szappanbuborék belsejébe tesz, egyszerre egyidőben rögzíteni tudja a buborék teljes belső felszínét. Maga a kamera nem látható, viszont minden, ami körülötte van igen. Nincsen olyan opció hogy a kamera mögött, mert minden előtte van!
Pontosan ilyen érzés egy 360˙-os videót vagy képet nézni: Egy buborék ami varázslatos módon lebeg a levegőben és mindent rögzít maga körül. Pontosabban a 360˙os videó leginkább abban különbözik a hétköznapitól, hogy lényegesen nagyobb a látószöge - egészen egy gömb formáig a kamera körül- tehát a 360 fokos videoval készített felvétel egy gömbölyű kép.

 

Hogy lehet megnézni egy ilyen képet? Erre a kihívásra példaként képzeljük el hogyan rajzolják meg a Föld teljes térképét: A térképésznek a Föld gömbölyű formáját valahogyan meg kell jelenítenie egy papíron.
Sajnálatos módon egy 3D-s gömbölyű felület kiterítve és lerajzolva 2D-s felületen számtalan torzítással valósítható csak meg. Ez igaz az ellenkező esetben is: lehetetlen egy narancsot egy négyszögletű papírral betekerni, hogy ne legyen rajta egy gyűrődés sem. De mi nem szeretnénk se gyűrődést, se torzulást látni a képen.
Ezért is nézhető a 360˙os video egy speciális lejátszóval, ahol a teljes gömb felületének csak egy része látható egyszerre. Így használható az átlagos egyenes vonalakkal határolt képkivágás, a torzulás minimális marad és minden marad olyan amilyennek eredetileg is látjuk. Ilyen speciális lejátszó például a Youtubeon vagy a Facebookon is megtalálható..

360 fokos esküvői videók készítését is vállaljuk, nézze meg ajánlatunkat!

gallery/360 video hatter2 leg

360 videó élő közvetítés - stream

360 fokos videók közvetítése élőben! Rendezvények, koncertek bemutatása 360 fokban, így azok számára is átéhető testközelből az élmény, virtuális valóság eszközökkel, akik fizikailag nem tudnak jelen lenni. Ugyanúgy, mint a sima 360 videóknál körbe lehet nézni, csak mindez élő képen történik.

gallery/movie-player
gallery/movie-clapper-open
gallery/360live_stream